Informatie

Mini-camping De Eikenhof ligt aan de noordrand van de Veluwe, in de kop van Gelderland, net onder Flevoland en het IJsselmeer. Ons adres is Eekterweg 29, 8097 PC Oosterwolde (gemeente Oldebroek). Verwar onze mini-camping, net buiten het dorp Oosterwolde, niet met een nieuwe straat in Oosterwolde. Onze prijzen volgen de richtlijnen van de SVR.

Een gedetailleerde prijslijst kunt u lezen in het tarievenoverzicht.
Onze tarieven hebben we sinds 2015 niet meer verhoogd dus
het overzicht klopt nog steeds.
Straatnaam

Vorig jaar bestond onze mini-camping dertig jaar. In 1985 begon Batje Immeker De Eikenhof met vijf plaatsen. Haar man Jan hielp volop mee maar continueerde ook het gemengd bedrijf met koeien en varkens. In 1990 mocht de camping uitbreiden naar tien plaatsen en werd besloten de varkensschuur om te bouwen tot recreatieruimte en een tweede toiletgebouw.  In 1998 werd het aantal kampeerveldjes uitgebreid tot het huidige toegestane aantal van vijftien.

Aan de overkant van de weg boerde een broer van Batje en in 1994 begon de oudste zoon van Batje daarin mee te draaien. In 1995 nam zoonlief ook de boerderij van zijn ouders over. In 2009 overleed Jan, de man van Batje, na steeds hulpbehoevender te zijn geworden.

De jongste zoon en dochter, Gerrit en Mieneke, hielpen Batje volop mee en nog steeds draait de camping goed dankzij hun steun en toeverlaat. In 2010 werd na lang beraad besloten om de oude boerderij plat te gooien en een nieuw huis voor drie huishoudens te bouwen. In 2012 zijn Batje, Gerrit en Mieneke hier ingetrokken. De oude hooischuur, het groen, de omgeving en de dieren houden de boerderijsfeer levendig.